Avís legal

En compliment amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, article 10, informem:

 

Titular del web

www.botiga.cetlacalaixera.cat és un domini d'Internet propietat de l'Associació Arep per a la Salut Mental (Arep), a través del centre especial d'ocupació La Calaixera.

Aquest lloc web i tots els seus continguts són propietat d'Arep, i els continguts de tercers es publiquen amb la seva autorització

 

Dades de contacte

La Calaixera, centro especial de empleo de la Asociación Arep para la Salud Mental

Passeig Maragall, 124, 08027 Barcelona CIF G08631574

Inscrita al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, núm. 4.317. Entitat declarada d'utilitat pública

Teléfono: +34 93 243 20 41 | Correo-e: lacalaixera@cetlacalaixera.cat.

 

Condicions d'us

En el momento que acceda a www.botiga.cetlacalaixera.cat, la persona es converteix en usuària i accepta des de llavors aquestes condicions legals i les condicions particulars que, si escau, modifiquin les condicions generals en relació amb determinats serveis i continguts d'aquesta web.

Registrar-se a www.botiga.cetlacalaixera.cat és gratuït. El client tindrà accés a les vostres dades personals mitjançant una contrasenya, modificar-les o donar-se de baixa en qualsevol moment. La informació rebuda es registra seguint les lleis vigents de protecció de dades.